گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم
وزیر خارجه انگلیس:

دخالت روسیه ، پایه های قدرت بشار اسد را تا ابد محکم کرد

وزیر خارجه انگلیس اعلام کرد، به دلیل ورود روسیه به مسأله سوریه «بشار اسد» در قدرت باقی می‌ماند اما مسکو باید توضیح دهد چگونه می‌خواهد صلح و ثبات را در سوریه برقرار کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 16
کد خبر: ۴۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر ، «جرمی هانت» وزیر خارجه انگلیس  اعلام کرد، روسیه به صورت بی‌سابقه‌ای به منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) توجه نشان داده و «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه به دلیل ورود روسیه (به مسأله سوریه) در کوتاه مدت در قدرت باقی ‌می‌ماند و بیشتر از آن هم می‌ماند.

 

هانت ادامه داد: روسیه باید به ما نشان دهد چگونه راه‌حلی به نفع سوری‌ها ارائه خواهد داد و چگونه صلح و ثبات را به سوریه خواهد آورد. معتقدم ثبات تحت حاکمیت اسد در درازمدت محقق نخواهد شد.

 

وی همچنین گفت، انگیس در برهه فعلی قصدی برای بازگشایی سفارت خود در دمشق ندارد.

 

وزیر خارجه انگلیس در ادامه اعلام کرد: آمریکایی‌ها نباید به نحوی از شرق سوریه خارج شوند که منجر به نتایج معکوس برای داعش یا متحدان ما «نیروهای دموکراتیک سوریه» شود، نیروهایی که چند سال با ما در قالب ائتلاف و با شجاعت جنگیدند. هانت افزود: برای جایگزینی نیروهای انگلیسی به جای نیروهای آمریکایی هیچ افقی وجود ندارد.

 

هانت در خصوص یمن، ضمن تأکید بر تحقق راه‌حل فراگیر و بدون اشاره به حمایت کشورش از عربستان که چهار سال است در حال حمله نظامی به یمن است، مدعی شد: ایران نباید از یمن به عنوان پایگاهی برای بر هم زدن ثبات کشورهای همسایه یمن استفاده کند. تهران باید وعده‌هایش را به عمل تبدیل کند و از حوثی‌ها بخواهد بندر الحدیده را ترک کنند؛ همه ما می‌دانیم اگر این اتفاق هر چه سریع‌تر نیفتد، عملیات‌های نظامی از سر گرفته خواهد شد.

 

قرار است مشروح گفت‌وگوی جرمی هانت امروز منتشر شود.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار